Promotie El Torito

Ne face placere sa va anuntam ca Teatrul Avangardia a incheiat un parteneriat cu cel mai renumit restaurant mexican din Bucuresti, Taqueria El Torito. (www.facebook.com/taqueriaeltoritobucuresti/)

Scopul: popularizarea culturii si gastronomiei mexicane precum si oferirea unor experiente inedite spectatorilor nostri.

Promotie El Torito

Astfel, începând cu spectacolul TOC TOC din 23 septembrie, toti spectatorii vor putea beneficia de 25% reducere la nota de plata in restaurantul Taqueria El Torito din str. Apolodor Nr 3 (Tel. 031 419 66 88). Aceasta promotie nu se cumuleaza cu ofertele existente in cadrul restaurantului.

Iar spectatorii de pe locurile VIP vor primi, in plus, cate un voucher valoric de 50 lei pe care il vor putea folosi in cadrul restaurantului.

Restaurantul se afla la mica distanta de Cinema Pro, locul desfasurari spectacolelor produse de Teatrul Avangardia. Vezi mai jos localizarea pe harta.

Restaurantul isi propune sa va faca cunostinta cu bucataria autentica street-food din Mexic .

Meniul restaurantului este un adevarat carnaval de culori, arome, gusturi si texturi. Fiesta gastronomica poate incepe cu un platou de nachos cu salsa si guacamole pentru a intra in spiritul petrecerii, iar apoi va asiguram ca va fi foarte greu sa alegeti din varietatea de burritos, taquitos, fajitas si tacos sau din renumitele griluri mexicane.

Click pe imaginile de mai jos pentru a vizualiza meniul.

Portiile sunt enorme, ca la mama lor acasa, asa ca flamand de la El Torito nu ai cum sa pleci 🙂

Personalul din bucatarie are o experienta de peste 18 ani in gastronomia exotica, mexicana.

Cum ajungi la Taqueria El Torito?

SHARE